Apr 18, 2014, 7:36 PM

Божествен дар 

  Poetry » Erotic
778 0 3

Дойде и този ден,

любими, в който си роден!

Тичам, шетам като луда,

правя всякаква понуда!

 

Едно, едничко аз не знам,

дар какъв ли да ти дам.

Довечера ще го решим,

че денем можем да сгрешим!

 

Цялата ще ти се дам,

малко е, ще ме е срам!

,,Да искам повече, не мога,

та ти за мен си дар от Бога!"

© Исмаил Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??