18.04.2014 г., 19:36 ч.

Божествен дар 

  Поезия » Еротична
776 0 3

Дойде и този ден,

любими, в който си роден!

Тичам, шетам като луда,

правя всякаква понуда!

 

Едно, едничко аз не знам,

дар какъв ли да ти дам.

Довечера ще го решим,

че денем можем да сгрешим!

 

Цялата ще ти се дам,

малко е, ще ме е срам!

,,Да искам повече, не мога,

та ти за мен си дар от Бога!"

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??