8 июн. 2022 г., 16:21

Божията вечност 

  Поэзия » Другая
371 5 6

Събуждам се... Отново заваля!

Мирише на божурена надежда.

Пои земята Господ и изля

във всяка капка цялата Си нежност,

а аз отварям мисли и стъкла -

да ме проникне Божията вечност...

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Произведението е включено в:
  910 
ххх
Дъждовно и красиво, весел дъжд,
неспирен, лек, щастлив и изведнъж
прокапал, и погалил с мокра длан,
дъждовен волен кон – неоседлан. ...
  273 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??