19 мая 2016 г., 20:08

Бойко и българските коли 

  Поэзия » Юмористическая
354 0 0

"БМВ-тата и Мерцедесите ви модни

не са немски, а родни.

Честна дума -

открих завод за гума

и вече... произвеждаме коли,

каква логика - нали?"

© Георги Все права защищены

rodopi24.blogpost.bg/2016/05/blog-post_726.html

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??