May 19, 2016, 8:08 PM

Бойко и българските коли 

  Poetry » Humour
306 0 0

"БМВ-тата и Мерцедесите ви модни

не са немски, а родни.

Честна дума -

открих завод за гума

и вече... произвеждаме коли,

каква логика - нали?"

© Георги All rights reserved.

rodopi24.blogpost.bg/2016/05/blog-post_726.html

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??