25 сент. 2008 г., 23:46

Болка 

  Поэзия » Любовная
509 0 1

Лутах се сам в тъмнината
и зовеше те душата,
но ти не дойде,
а аз плаках като малко дете.

 

Всичко за мене беше ти,
а сега - край на моите мечти
за бъдещето наше светло.
И плача, не спирам,
пътя не намирам.

 

Къде сега си ти?
Търся те с очи,
не мога да те открия
и за теб сега ще пия.

 

Болката във вино давя
и проклинам една жена,
единствена докоснала се
до моята душа.

© Дамян Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??