23 янв. 2009 г., 16:58

Болка 

  Поэзия » Любовная
543 0 2
Звездите падаха - умираха илюзии,
небето стана черно като гроб.
Отнесе мракът всички наши улици.
Земята стенеше след болка от любов!

Очите ми - два извора на сълзи.
Сърцето ми - от мъка океан,
а устните - две парещи присъди
и със земята си поплаках там.

Ръцете ти - далечни хоризонти,
сърцето ти - несбъдната мечта,
надеждите - разпръснати брилянти,
а болката ми - писък в нощта!!!

© Стефан Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??