10 апр. 2006 г., 00:11

БОЛКА 

  Поэзия
877 0 4
Сърцето ми се свива.
Устните изгарят.
Душата ми умира.
А мислите дълбаят.

Само твойто име помня.
Не искам нищо друго.
Сълзите ми се ронят.
Моля се да стане чудо.

Обичам те безумно.
Само тебе аз желая.
Но заминаваш си безшумно
и ме оставяш да мечтая.

© Хриси Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??