10.04.2006 г., 0:11 ч.

БОЛКА 

  Поезия
868 0 4
Сърцето ми се свива.
Устните изгарят.
Душата ми умира.
А мислите дълбаят.

Само твойто име помня.
Не искам нищо друго.
Сълзите ми се ронят.
Моля се да стане чудо.

Обичам те безумно.
Само тебе аз желая.
Но заминаваш си безшумно
и ме оставяш да мечтая.

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??