5 мая 2007 г., 23:54

Болка 

  Поэзия
484 0 0
Защо те толкова харесах в мига, във който те видях?
Защо, когато те погледна, често чувствам даже страх...?
Мислех, че не те обичам, мислех, че ще мога да заспя.
Мислех, че ще мога да забравя, вярвах, че не е любов това.
Опитах се да те намразя, да скрия спомените някъде далече.
Опитах се сърцето да опазя, но осъзнах, че влюбена съм вече.
Опитвам се да го прикрия, за да не разбереш, че ме боли.
Опитвам, но не ще забравя за теб... за мен... за всичките лъжи...

© МЕРИ БЛИЙЖ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??