16 нояб. 2010 г., 14:56

Бомбето 

  Поэзия » Пейзажная
745 0 15

Бомбе от облак, щуро накривено,

небето с екзотичен жест си сложи.

Но светна, във очите отразена,

светкавица, по-остра и от ножа.


Стихията се втурна като хала,

сърцето ми се блъскаше в стъклото

и зад прозореца си, онемяла,

видях бомбе, търкулнато във локвата.

© Мария Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??