16.11.2010 г., 14:56 ч.

Бомбето 

  Поезия » Пейзажна
701 0 15

Бомбе от облак, щуро накривено,

небето с екзотичен жест си сложи.

Но светна, във очите отразена,

светкавица, по-остра и от ножа.


Стихията се втурна като хала,

сърцето ми се блъскаше в стъклото

и зад прозореца си, онемяла,

видях бомбе, търкулнато във локвата.

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??