Nov 16, 2010, 2:56 PM

Бомбето 

  Poetry » Landscape
696 0 15

Бомбе от облак, щуро накривено,

небето с екзотичен жест си сложи.

Но светна, във очите отразена,

светкавица, по-остра и от ножа.


Стихията се втурна като хала,

сърцето ми се блъскаше в стъклото

и зад прозореца си, онемяла,

видях бомбе, търкулнато във локвата.

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??