13 сент. 2022 г., 18:28

Борба 

  Поэзия » Философская
199 0 1

Спуска се прощална тъма,

наближава тъгата на есента,

душата ми е смутена и сама -

ще ме приспи скоро нощта.

 

Тревогата ме притеснява силно,

че животът няма да се повтори,

но без дух човек е птиче безкрилно,

но той докрай трябва да се бори!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??