13.09.2022 г., 18:28 ч.

Борба 

  Поезия » Философска
195 0 1

Спуска се прощална тъма,

наближава тъгата на есента,

душата ми е смутена и сама -

ще ме приспи скоро нощта.

 

Тревогата ме притеснява силно,

че животът няма да се повтори,

но без дух човек е птиче безкрилно,

но той докрай трябва да се бори!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??