Sep 13, 2022, 6:28 PM

Борба 

  Poetry » Phylosophy
194 0 1

Спуска се прощална тъма,

наближава тъгата на есента,

душата ми е смутена и сама -

ще ме приспи скоро нощта.

 

Тревогата ме притеснява силно,

че животът няма да се повтори,

но без дух човек е птиче безкрилно,

но той докрай трябва да се бори!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??