5 июн. 2021 г., 17:36

Братята на Йосиф 

  Поэзия » Философская, Гражданская
296 8 14

Братя,

баща ни няма да прости, 

че продаваме децата му...

Единият замина в странство. 

Другият живее с чужд език. 

А третият се пита:

                                "Кой е Йосиф ?"

Баща ни,братя, 

​​​​​​​                                в нас е жив. 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??