5 jun 2021, 17:36

Братята на Йосиф 

  Poesía » Filosófica, Civil
301 8 14

Братя,

баща ни няма да прости, 

че продаваме децата му...

Единият замина в странство. 

Другият живее с чужд език. 

А третият се пита:

                                "Кой е Йосиф ?"

Баща ни,братя, 

​​​​​​​                                в нас е жив. 

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??