Jun 5, 2021, 5:36 PM

Братята на Йосиф 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
302 8 14

Братя,

баща ни няма да прости, 

че продаваме децата му...

Единият замина в странство. 

Другият живее с чужд език. 

А третият се пита:

                                "Кой е Йосиф ?"

Баща ни,братя, 

​​​​​​​                                в нас е жив. 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??