5.06.2021 г., 17:36 ч.

Братята на Йосиф 

  Поезия » Философска, Гражданска
300 8 14

Братя,

баща ни няма да прости, 

че продаваме децата му...

Единият замина в странство. 

Другият живее с чужд език. 

А третият се пита:

                                "Кой е Йосиф ?"

Баща ни,братя, 

​​​​​​​                                в нас е жив. 

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??