едно... и... пет
нали
(пред две и после три и четири)
пръстите по толкова са на ръцете
протягам ти и двете си
(до десет брой)
играене по бялата стена през смях
от сенки странни фигури които страховете
(от тъмно и високо и... чет нямат)
изтриват по вечерно в скрина
от дяволи където скрити
страшни приказки измисляме
с пламъчето таласъмно на свещта
едно... и... пет
имало едно време...
хайде, продължи!
© Дора Павлова Все права защищены
за наричане в любов.
Хубаво е!