18 янв. 2016 г., 12:42

Бумеранг 

  Поэзия » Другая
332 0 2

Всичко му се връща на човека!

Сълзите в чуждите очи...

Дори неволите,

който предизвикали са

в теб насмешка.

Връща ти се,

връща ти се дни.

 

Сега самотно в стаята седиш,

въздишаш трудно ти е зная.

Но то е предизвикано от теб,

от мислите ти и твойте потреби.

 

Не се сърди,на никого не се

сърди...Дори на себе си

прости.

Защото в този свят не всичко,

е мечти то също е и болка,

и сълзи.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??