24 февр. 2013 г., 21:30

Бягство 

  Поэзия
480 0 3

Колко обувки скъсах

да бягам от теб, да бягам след теб,

на завоя на своя живот разсеяно спирам,

уж нищо не подозирам, а тебе да чакам.

И пак да умирам, и пак да се раждам,

когато искрицата съща в очите ти същи

отново откривам - отново умирам,

отново се раждам, отново побягвам

и спирам, и чакам, без дъх отново оставам...

Смених си обувките, мили.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??