3 мая 2009 г., 20:34

Бягство 

  Поэзия » Любовная
552 1 2

                Бягство

 

Ти бягаш по алеята на парка

във утрото на пролетния ден.

Минаваш под вълшебната му арка

за щастие голямо озарен.

 

Ти бягаш по полето към гората,

душата ти обзета е от страх.

Мечтаеш ти да следваш си съдбата,

но нравът ти е още много плах.

 

Ти бягаш от съпругата обична,

дарила те с любов и със дете.

Но силата ти толкова различна,

не стига за борба със ветрове.

 

Ти бягаш и не спираш да живееш

с надежда и с голям стремеж.

Със бяг неспирен мислиш да успееш,

но знай, това е само твой копнеж. 

© Пепа Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??