7 февр. 2010 г., 17:44

Бягство 

  Поэзия » Гражданская
513 0 1

Бягство

И като песен зимата полита,
прегръща мъглата сърдита.

Самотници скитат без домове.
Отново ридае без право сърце.

Цигулките създават приказки, цветове.
Има и усмивки, но в другите светове.

Тялото копнее за докосване на нежността.
Нарушена е на изповедта сакралността.

Греховете изпълват всичките сърца.
Остава просто блян чистата душа.

Писък! Бягство от реалността.
Мечта поредна удави се в красота.

И до кога така? Крещя!
Очите виждат само самота.

Илюзия за любов.
Мрачен живот.
Безкраен поток
от енергия,
необратимо погубена
единствено в лъжи.

07.02.2010г.

© Армагедон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Лиричната лъжа е чиста проба надежда Пристрастяваш се.
Предложения
: ??:??