В очите им завинаги ще остана дете -
малко, беззащитно, наивно!
Но омръзна ми вече да ме наричат "Хлапе",
аз пораснах! Не е ли очевидно!
Постепенно променях се!
И знаех, че няма да е лесно!
В непознати лабиринти лутах се,
търсейки нещо интересно!
Няма го вече онова момиче,
което плачеше на инат!
Вървях срещу злото и интригите,
съпътстващи този свят!
И спъвах се, и падах, и болеше,
но с времето научих се да бъда силна!
В сърцето ми частица от онова дете стоеше,
което казва ми, че съм се променила!
17.09.2008 г., 11:30 ч.
© Инна Все права защищены