25 мая 2008 г., 00:51

"Бъдеще" 

  Поэзия
543 0 1

В кадифената тъма,

стоя аз сега...

Чудя се по кой път да поема...?

А душата разкъсва се от угризения и съмнения...!

Какво ли ще стане с мен сега?!

Каква ще е моята съдба?!

Дали ще намеря аз любовта,

дали ще сбъдна моята мечта?!

Животът привлича ме с пълни сили

и това не може да се промени.

Желая или не, училището свърши

и това не ще се промени!

Всичко вече отмина,

със силата на буря

и повторение няма да има,

защото в живота втора серия няма!

Сега напред ще гледам

и с трудностите ще се справям,

защото животът е предизвикателство,

което ще приема

и цел,

която ще постигна!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??