11 мар. 2009 г., 19:06

Бъди... 

  Поэзия » Любовная
607 0 2

Бъди...

 

Бъди мечта
от моя сън несбъднат,
бъди звезда
над лунното море.
Бъди магията
от приказката стара,
бъди душата
чиста на дете...

 

Бъди страстта
на лумнали пожари,
бъди милувката
на майчини ръце.
Бъди копнежът,
скътал се в сърцето,
бъди целувката
на влюбено момче...

Бъди росата,
галеща тревата.
бъди дъждът,
заплакал тихо в полунощ.
Бъди и вятърът,
пронизал тишината,
бъди денят,
изгрял с любов за мен...

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??