25 мар. 2009 г., 00:22

Бъди 

  Поэзия
648 0 4

 

Бъди

 

Когато пак звездите засияят с блясък

Аз ще съм там под натежалото небе.  

Луната с изморени устни ще целуна.  

И в тихата прегръдка на нощта, 

На миналите и на бъдни дни

Аз в теб отново ще се вричам.

© Светослав Григоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??