Бъди
Когато пак звездите засияят с блясък
Аз ще съм там под натежалото небе.
Луната с изморени устни ще целуна.
И в тихата прегръдка на нощта,
На миналите и на бъдни дни
Аз в теб отново ще се вричам.
© Светослав Григоров Всички права запазени