16 окт. 2011 г., 12:20

Бъди до мен.... 

  Поэзия » Другая
2402 0 30

Бъди до мен, когато плача!

Изтрий сълзите ми с целувки.

За да усетя, че още съм желана,

да ме стоплиш с милувки.

Бъди до мен,

щом стъпила съм на ръба на пропаст.

И винаги, когато се препъвам,

подпирай ме с мъжкото си рамо.

Подай ръка!...

Придърпай ме в прегръдката си силна.

За да усещам, че ме искаш още.

Твойте нежни ласки да ми дават сила,

на живота винаги да се усмихвам!

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??