16 февр. 2023 г., 22:18

Бъди жена 

  Поэзия » Любовная
478 0 0

Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена.
С усмивка, вечно, озарена
и с много радост наградена!

Бъди винаги добра,
бъди цвете – светлина.
Бъди любов и вяра...
Бъди хубава жена!

 

© Огнян Вайкаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??