16.02.2023 г., 22:18 ч.

Бъди жена 

  Поезия » Любовна
477 0 0

Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена.
С усмивка, вечно, озарена
и с много радост наградена!

Бъди винаги добра,
бъди цвете – светлина.
Бъди любов и вяра...
Бъди хубава жена!

 

© Огнян Вайкаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??