Feb 16, 2023, 10:18 PM

Бъди жена 

  Poetry » Love
448 0 0

Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена.
С усмивка, вечно, озарена
и с много радост наградена!

Бъди винаги добра,
бъди цвете – светлина.
Бъди любов и вяра...
Бъди хубава жена!

 

© Огнян Вайкаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??