28 нояб. 2011 г., 00:21

Бъди проклет 

  Поэзия » Любовная
1706 0 9

Бях с него... Не допускаше, нали,

безценното ти его да погазя?!

Защо тогава толкова боли?!

Защо тогава толкова се мразя?!

 

Нали поисках теб да нараня?!

(А в сЪлзи по лицето ми се стичат...)

Нима отново себе си виня?! -

Сто пъти изкрещях "Не те обичам"!

 

Сто пъти се заклех да не простя...

Жадувах да те видя на колене...

Заспивах с мисълта да отмъстя...

Мечтаех си да страдаш! (като мене...)

 

По дяволите! Пак си ми в ума!

Бъди проклет! За хиляди години!

Със него бях... Убивам се сама!

(А просто се надявах да ми мине...)

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??