15 июн. 2024 г., 19:17

Българийо 

  Поэзия » Гражданская
102 0 1

Имаш кривини,

но от младини

та до старини

мои са бъднини

твоите съдбини,

не търся благини

по чуждите страни.

Дори погинал,

не ща заминал,

да не би се не върна,

само себе прегърна. 

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??