15.06.2024 г., 19:17 ч.

Българийо 

  Поезия » Гражданска
207 0 1

Имаш кривини,

но от младини

та до старини

мои са бъднини

твоите съдбини,

не търся благини

по чуждите страни.

Дори погинал,

не ща заминал,

да не би се не върна,

само себе прегърна. 

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??