Jun 15, 2024, 7:17 PM

Българийо 

  Poetry » Civilian
108 0 1

Имаш кривини,

но от младини

та до старини

мои са бъднини

твоите съдбини,

не търся благини

по чуждите страни.

Дори погинал,

не ща заминал,

да не би се не върна,

само себе прегърна. 

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??