7 нояб. 2012 г., 22:04

Българско уиски 

  Поэзия » Гражданская
480 0 0

Сипвам уиски в кристална чаша
и замезвам с бадеми печени
и ще пия за страната наша
и да пукнат враговете ни. 
ЗА БЪЛГАРИЯ ще викна,
ДА ЖИВЕЕ, ДА ПРЕБЪДЕ, 
а националните предатели 
сам народът да ги съди!

© Дено Ночев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??