7.11.2012 г., 22:04 ч.

Българско уиски 

  Поезия » Гражданска
477 0 0

Сипвам уиски в кристална чаша
и замезвам с бадеми печени
и ще пия за страната наша
и да пукнат враговете ни. 
ЗА БЪЛГАРИЯ ще викна,
ДА ЖИВЕЕ, ДА ПРЕБЪДЕ, 
а националните предатели 
сам народът да ги съди!

© Дено Ночев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??