Nov 7, 2012, 10:04 PM

Българско уиски 

  Poetry » Civilian
481 0 0

Сипвам уиски в кристална чаша
и замезвам с бадеми печени
и ще пия за страната наша
и да пукнат враговете ни. 
ЗА БЪЛГАРИЯ ще викна,
ДА ЖИВЕЕ, ДА ПРЕБЪДЕ, 
а националните предатели 
сам народът да ги съди!

© Дено Ночев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??