18 апр. 2019 г., 00:31

Бърди 

  Поэзия » Свободный стих
676 0 0

сит в глада

енергичен в умората

щастлив в непостигнатото

освободен в заробващото

социален в самотата

облечен в голотатата

произволен роб на съдбата

Човекът,

който си запази крилата

© Ivaylo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??