18.04.2019 г., 0:31 ч.

Бърди 

  Поезия » Свободен стих
667 0 0

сит в глада

енергичен в умората

щастлив в непостигнатото

освободен в заробващото

социален в самотата

облечен в голотатата

произволен роб на съдбата

Човекът,

който си запази крилата

© Ivaylo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??