Apr 18, 2019, 12:31 AM

Бърди 

  Poetry » Free verse
677 0 0

сит в глада

енергичен в умората

щастлив в непостигнатото

освободен в заробващото

социален в самотата

облечен в голотатата

произволен роб на съдбата

Човекът,

който си запази крилата

© Ivaylo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??