15 авг. 2018 г., 07:25

Бързам 

  Поэзия » Любовная
926 6 14

 

Бързам, бързам да те стигна

през полето,

над морето

като птица да се вдигна,

и да долетя, където

може би ме чакаш вече

търпеливо,

търпеливо.

И тогава в час уречен

ще сме двамата щастливи!

Пренаписали съдбата,

сто потопа преживели

ще посрещаме зората

вдъхновени,

помъдрели!

Ще почувстваме покоя

да си мой

и да съм твоя!

 

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??