Aug 15, 2018, 7:25 AM

Бързам 

  Poetry » Love
927 6 14

 

Бързам, бързам да те стигна

през полето,

над морето

като птица да се вдигна,

и да долетя, където

може би ме чакаш вече

търпеливо,

търпеливо.

И тогава в час уречен

ще сме двамата щастливи!

Пренаписали съдбата,

сто потопа преживели

ще посрещаме зората

вдъхновени,

помъдрели!

Ще почувстваме покоя

да си мой

и да съм твоя!

 

© Елка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??