12 июн. 2012 г., 23:52

* * * 

  Поэзия » Любовная
781 1 1

 

Дарих ти невъзможните видения

на моята стихийна същност

тези светове пронизани от слънце и небесни водопади

тихи пазви сгушени във сънищата ми

сенки от копнежно  вплетените брегове

 на невидимите ми устни

изричащи думите 

с които те повиках от страната на усойните сенки  

 

Пътища и нищо друго

 след последната прегръдка 

скрита във нощния вопъл

 между  две недоизречени истини

 с които плахо се сбогувахме

до следващата среща

във която ще се търсим

без да сме докоснали ръцете си…

 

 

© Анна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??