23 авг. 2008 г., 21:25

* * * 

  Поэзия » Другая
796 0 2

Глас, силен, дълбок.

Очи, уверени, пронизващи.

Стихия, бърза.

Устни, верни.

Ръка, протегната, приканваща.

Излъчване.

Гордост, сигурност, копнеж.

© Без име Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??