Aug 23, 2008, 9:25 PM

* * * 

  Poetry » Other
791 0 2

Глас, силен, дълбок.

Очи, уверени, пронизващи.

Стихия, бърза.

Устни, верни.

Ръка, протегната, приканваща.

Излъчване.

Гордост, сигурност, копнеж.

© Без име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??