15 июл. 2009 г., 10:46

* * * 

  Поэзия » Другая
514 0 5

 

 

 

                                                                  Отиват си часове, дни и години.

                                                                  Зачеркват безжалостно мигове,

                                                                  радост, усмивки и вяра.

                                                                  Не станахме мъдри и чисти от

                                                                  болката.

                                                                  Останахме голи в безпътица.

                                                                  Животът отмина.

                                                                  Останаха рани,

                                                                  кръжат лешояди в очите ни.

© Атанас Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??